EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Altın Yorumu / Egemen Menkul (12.09.2012)



Altın – Gümüş – Petrol

Emtia fiyatlarına, mahkeme haberi ve not indirilebileceği haberlerinin etkisiyle zayıflayan ABD Dolarının katkısı büyük oldu. Özellikle favori ikilimiz olan altın ve gümüş fiyatlarını önemli direnç seviyelerimize yaklaştıran haberlerin ardından gözler bugün Alman anayasa mahkemesine ve yarınki
FED toplantısına çevrilmiş olacak. Açıkçası, ESM ile ilgili olumsuz bir haber piyasalarda hiç fiyatlanmadı, bunun yanında yarın TSİ 21:00 ‘de açıklanacak faiz toplantısı sonucunun ardından yapılacak açıklamalarda QE3 mesajının verilmemesi durumu da hiç fiyatlanmadı..! Her iki haberin de olumlu sonuçlandığını kabul edersek bunlar zaten fiyatlara büyük oranda yansımış durumda, ancak, ya olumsuz sonuçlanırsa? Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Reuters ‘in yaptığı ankete göre QE3 açıklanması olasılığı %60..!
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.