EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Altın Yorumu / İntegral Menkul (05.09.2012)



İntegral Menkul ( http://www.integralmenkul.com.tr ) Tarafından, Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Altın kontratlarının geçtiğimiz güne 1683,5$ dolaylarından yatay, bir başlangıç yaptığını öğle saatlerinden sonra etkili olan hafif, alımlar ile 1695$ seviyelerine varan yükselişlere neden olduğunu,
gördük.

Gün içerisinde, Draghi’nin ispanya ve İtalya'ya "yardım, isteme" konusunda baskı yapan açıklamalarına rağmen gün içerisinde çok, büyük bir hareketlilik olmadığını gözlemledik. Altın kotasyonunda, bu, sabah itibariyle işlemler 1693,5$ seviyesinden gerçekleşmektedir.

Yatırımcılarımızın, olası düşüşlerde 1681,5$ / 1682,5$ seviyelerinden, alış yapmalarının, 1678$ seviyesinin altını stop seviyesi olarak, 1689,5/1690,5$ seviyelerini ise hedef noktalar olarak belirlemelerinin, uygun olabileceğini düşünmekteyiz. Bugün açıklanacak olan ISM İmalat, Sanayi Endeksi,ABD 3 ve 6 Aylık Hazine Bonosu İhalesi takip, edilmelidir.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.