EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Altın Yorumu / İntegral Menkul - (12.09.2012)



İntegral Menkul ( http://www.integralmenkul.com.tr ) Tarafından, Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Altın kontratlarında geçtiğimiz hafta olumsuz sonuçlanan ABD, Tarım Dışı İstihdam verisi sonrası sergilenen sert yükseliş, hareketinin FOMC toplantısı öncesinde teşvik söylentilerinin, artmasına da
bağlı olarak 1725$ seviyelerinin destek olarak, algılandığını gördük. Günün ilerleyen saatlerinde Moody’s’in ABD Bütçe, görüşmeleri Borç/ GYSİH oranında aşağı yönlü aşağı yönlü bir trend, trend üretmezse, kredi notunun AA1’e indirilebilir açıklaması sonrası, 1738 seviyelerine doğru alımlar etkili olmuştu. Altın kotasyonunda , bu sabah itibariyle işlemlerin 1735,5$ seviyesinden gerçekleştiğini, görmekteyiz.

Yatırımcılarımızın bu aşamada, olası düşüşlerde 1725,5$ /, 1725$ seviyelerinden alış yapmalarının, 1720$ seviyesinin altını stop, seviyesi olarak, 1732/1733$ seviyelerini ise hedef noktalar olarak, belirlemelerinin uygun olabileceğini düşünmekteyiz. Bugün açıklanacak, Almanya Anayasa Mahkemesi ECB Bono Kararı takip edilmelidir.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.