EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Altın 2 ay daha yatay seyredebilir.



Almanya’nın en büyük yatırım bankalarından Deutsche Bank, önümüzdeki haftalarda altın fiyatının yatay bir seyir izlemesini bekliyor. Banka yetkililerine göre sarı metal, ABD Merkez Bankası tarafından daha önce gerçekleştirilen parasal gevşeme operasyonlarında (QE1 ve QE2) olduğu gibi hızlı yükselme eğilimine girmiş değil.


 Daha önceki parasal gevşeme operasyonlarında altın fiyatının 50 iş günü boyunca ve %15 civarında değer kazandığını bildiren banka yetkilileri, bu sefer aynı şey tekrarlanmış olması için altın fiyatının Ekim sonu itibarıyla 1.900$ seviyesine ulaşmış olması gerektiğini belirttiler. Ancak altının son günlerdeki performansı bunun pek mümkün olmadığını gösteriyor. Buna bağlı olarak da yetkililer, sarı metalin bir süre yatay seyir izleyebileceğini bildiriyorlar.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.