EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Altın Yorumu / İntegral Menkul Değerler - (23.10.2012)



Altın fiyatlarında dün Asya saatlerinde Japonya’nın ihracatının yüzde 10 düşüş göstermesi ile 1722$ seviyelerinden hızlanan satışların 1713$ seviyesinde alışlarla karşılandığını ve hareketin gün içerisinde 1729-1721 aralığında zayıf devam ettiğini gördük.

ABD’nin verilerinin son zamanlarda olumlu gelmesi, yaklaşan ABD seçimleri ve yarın gerçekleşecek FED FOMC toplantısı öncesi alışların zayıf devam ettiğini gördüğümüz Altın kotasyonunda, bu sabah itibari ile işlemlerin 1723,6 seviyesinden hafif satıcılı bir pozisyonda seyrettiğini görmekteyiz. Yatırımcılarımızın, bu aşamada, olası yükselişlerde 1730,5/1731,5 seviyelerinden satış pozisyonunu açmalarını; bu pozisyonlar için 1735,5 seviyesini stop loss seviyesi olarak belirlemelerinin ve aşağıda 1725 ile 1723.5 dolaylarını hedeflemelerinin uygun olabileceğini öngörmekteyiz. Bugün açıklanacak olan Euro Bölgesi Tüketici Güveni ile ABD’de Richmond FED İmalat verisi takip edilmelidir.
Egemen Candır
Araştırma Departmanı / Analist
İntegral Menkul Değerler
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.