EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Barack Obama yine kazandı, altın fiyatları uçuşa geçti



Obama'nın seçim zaferi piyasaları rahatlattı. Seçim sonucunda en belirgin hareket altında yaşanıyor. Analistler altın fiyatının 1800 dolara kadar yükselmesinin beklendiğini belirtiyor.

Küresel piyasalarda ABD seçimlerinde Başkan Barack Obama’nın tekrar seçilmesiyle görülen yükselişler dikkati çekiyor.

ABD’de Dow Jones endeksi dün günü yüzde 1,02 oranında yükselişle tamamladıktan sonra vadeli işlemlerde görülen kayıpların büyük bölümünün seçim sonucunun açıklanmasının ardından geri alındığı görülüyor. Emtia fiyatları da önceki güne göre yükseliş kaydederken, avro/dolar paritesi ise gördüğü en düşük 1,2784 seviyesinden 1,2875’e sıçradı.

DOLARDA DÜŞÜŞ

ABD doları, medyada başkanlık seçimini Barack Obama'nın kazandığının belirtilmesinin ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı nicel gevşemenin yürürlükte kalacağına işaret etmesinin ardından Asya'da bugün geniş bantta değer kaybetti.

ALTIN YÜKSELDİ

Altın, ABD'de Barack Obama'nın yeniden başkan seçilmesinin, dünyanın en büyük ekonomisinde parasal desteklerin devam etmesinin önünü açmasıyla kazanımlarını artırdı. Altın 1729 dolara kadar yükseldi. Analistler altın fiyatının 1800 dolara kadar yükselmesinin beklendiğini belirtiyor.

Alıntıdır.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.