EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Evlenmek için 12.12.12 tarihine gün alıyorlar



Ankara Mamak'ta, özel bir günde evlenmek isteyen çiftler, 12.12.2012 tarihi için gün alıyor.
Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen çiftler bahar aylarında başlayıp yaz ayının sonuna kadar devam eden düğün sezonu yerine 12.12.2012 tarihini seçti. Bu tarihte evlenmek
isteyen Mamaklılar, Mamak Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvurdu. 12.12.12 tarihinde 42 nikah kıyılacağını belirten yetkililer, bu sayının o güne kadar 100’ün üzerine çıkmasını beklediklerini söyledi. Yetkililer günde en az 15 kişinin telefonla arayarak ya da evlendirme memurluğuna gelerek bilgi aldıklarını belirtti.

Bu yıl içinde Mamak Belediyesi’nde 3 bin 300 çift nikah masasına oturdu. Tüm hizmetlerde olduğu gibi evlendirme hizmetlerinin de kaliteli ve güler yüzlü olduğunu belirten Akgül, “Onlar bir ömür boyu mutluluk sözü verip evlenmek için bize başvuruyorlar, bizde onların bu mutlu günlerini ölümsüzleştirerek nikahlarını kıyıyoruz.” dedi. Başkan Akgül 12 Aralık’ta evlenecek 12 çifte sürpriz yaparak nikahlarını kendisinin kıyacağını söyledi.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.