EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Mısır’daki Gerginlik ve ABD Finansal Uçurumu Altın Alımlarını Hızlandırdı



Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin yetkilerini artıracak kanuni düzenlemelere gitmesi ülkedeki gerginliği artırdı. Göstericiler, Al-Tahrir Meydanı’nda toplanarak hükûmet karşıtı sloganlar attılar. Buna tepki olarak Müslüman Kardeşler Örgütü’nün Mursi’yi destekleyen büyük bir eylem
yapması bekleniyor. Söz konusu eylem, Mursi karşıtlarıyla çatışmalara sahne olabilir. Olayların ışığında Mısır borsası yerle bir oldu. Bununla birlikte, özellikle Orta Doğu’da altının güvenli limanına sığınmak isteyen yatırımcı sayısı arttı.  
 Diğer yandan, ABD’de yıl sonunda zaman aşımına uğrayacak vergi indirimleri ve ülkenin yeni bir borçlanma tavanına yaklaşıyor olması (birlikte bunlara “finansal uçurum” adı veriliyor) yatırımcıyı kaygılandırıyor. Siyasetçiler konuyla ilgili işbirlikçi davransalar da, taraflar arasında ciddi görüş ayrılıkları var. Bu da önümüzdeki haftalarda piyasaların oldukça gergin kalmasına yol açacak. Tüm bunlar, altın fiyatı açısından olumlu gelişmeler. 
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.