EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

TD Securities: Paladyum ve Gümüşe Dikkat



TD Securities emtia varlıkları stratejisti Bart Melek, paladyumun önümüzdeki sene önemli yükseliş kaydedecek potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Bu ay yayınlanan Johnson Matthey raporunda arz talep dengesinin boğa piyasasına yöneldiğinin ve bu sene için arz eksiği bulunacağının belirtilmesi,
paladyumun değerlenmesine neden oldu. TDS, metalin arz sıkıntısıyla 2013’te 975 dolar seviyelerine yaklaşmasını bekliyor. Rusya ve Güney Afrika’daki daralan kaynaklar ve öte yandan Çin ile ABD ekonomilerinin büyümesiyle otomotiv sektörünün hızlanması, paladyum sıkıntısının başlıca nedenleri. TDS, 2013’te 876.000 ons paladyumun arz sıkıntısı yaratması beklediğini ifade etti.
 Gümüş de aynı şekilde sanayi talebi, yatırımcı talebi ve dar üretim verileriyle önemli bir rallinin eşiğinde görünmekte. TDS, 2013’te gümüş için 44 dolar seviyelerinin olası olduğunu belirtmekte.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.