EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Açık Kapama Altına bir Miktar Destek Oldu



Kingsview Financial piyasa analisti Charles Nedoss, New York Emtia Borsası’nın COMEX Bölümü’nde işlem gören vadeli altın sözleşmelerinin haftasonu öncesinde yatırımcıların bir miktar açık pozisyon kapamasıyla toparlandığını belirtti.    Perşembe günü sert bir düşüş yaşadıktan sonra Şubat ayına vadeli altın sözleşmeleri 4.80 dolar yükselişle 1.650,70 dolara ulaştı. Mart ayına vadeli
gümüş ise 25,2 sent değer kazanarak ons başına 29,93 dolar oldu.
 Nedoss her iki piyasanın da şu an 50 günlük hareketli ortalama seviyesinde olduğunu belirtti. Altın ve gümüş teknik hasar görmüş olsa da, Nedoss hala çözümsüz bir şekilde süregelen mâli uçurum tartışmalarının kıymetli metallere destek sağlayabileceğini ifade etti. ABD’nin bu konuda bir neticeye ulaşmaması haline kredi notu kesintisi riskiyle karşı karşı kalınacağını ifade eden usta yatırımcı, ‘güvenli liman’ varlıklarının bu durumda çok değere binaceğini hatırlattı.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.