EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

`Tek kurtarıcı altın olacak`



Ünlü yatırımcı Marc Faber'e göre kötü durum seneryosunda tek kurtarıcı altın olacak
2013 için gelen değerlendirmelerin ana maddesini oluşturan temkinli olun uyarısı yılın ikinci yarısında daha hareketli günlerin görülebileceği algısını güçlendiriyor.


Son dönemde cazibesini kaybetmiş gibi görünse de 12 dönemdir boğa piyasasında olan altın en kötü senaryoda kurtarıcı olarak sıranın kendisine gelmesini bekliyor. Gloom Boom&Doom raporlarının yayıncısı ünlü yatırımcı Marc Faber, kötü durum senaryosuna dair ön görülerini paylaştı.

Sistematik bir çöküşün olmasının en kötümser senaryonun temelini oluşturduğunu açıklayan Faber, kredilerde patlama olabileceği yeni balonların oluşabileceğini belirtti.

Bu süreçte altının yeniden güvenli liman olacağını belirten Marc Faber, küresel ekonomiye dair bazen çok olumsuz olduğunu, ayı piyasası tarafında olduğunu böyle durumlarda camdan atlamak istediğini belirtti.

Emtia tarafında yaptığı yatırımlar ile de tanınan Faber kendi yatırımları içinde dolar ve altının yer aldığını belirtirken, yeni yatırımlara da hazırlandığını açıkladı.

http://www.bigpara.com/haber-detay/gundem/tek-kurtarici-altin-olacak/844898/?bprtme=7879931028
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.