EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

DÖVİZ KURLARI, DOLAR, EURO, STERLİN, EURO/USD, YATIRIM, İHTACAT, DÖVİZ ANALİZİ, DÖVİZ HABERLERİ, DOLAR ANALİZİ, EURO/DOLAR ANALİZİ



Ülkemize farklı yollarla döviz girişi gerçekleşmektedir. En genel döviz kaynaklarımız; ülkemize yapılan yabancı yatırımlarla gelen dövizler, yurdışına ihrac edilen ürün, mal, hizmet gibi gelir kalemlerinden elde edilen ihracat gelirleri ve yurt dışında bulunan veya yurt dışında ihaleler, işler alarak elde edilen gelirlerdir. Bunların dışında farklı yollarla da ülkemize döviz girişi sağlanmaktadır.

Ülkeye döviz girişlerinde giren dövizin miktarına göre ülkemizde işlem gören döviz çeşitlerinin fiyatlarında dalgalanmalar özelliklede fiyat düşmesi olabilmektedir. Ülkemizde en çok işlem gören döviz çeşitleri DOLAR, EURO ve STERLİN dir. avustralya doları, kanada doları, norveç kronu, isviçre frangı, suudi arabistan riyalı, kuveyt dinarı, rus rublesi, japon yeni gibi önemli para birimleride ülkemizde işlem gören bazı döviz çeşitlerinden bazılarıdır.
Döviz kaynakları, yabancı yatırımlar, ihracat ve döviz çeşitleri ile ilgili en güncel analizleri haberleri makaleleri yorumları, serbest piyasa döviz fiyatlarını, kapalıçarşı döviz kurlarını, banka döviz kurlarını, çapraz kurları, 5/24 saat canlı pariteleri ve daha birçok detayı finans ekonomi ve yatırım içerikli ekonomipiyasalari.blogspot.com  portalında bulunan döviz sayfası ve yatırımcı rehberinden takip edebilir inceleyebilirsiniz.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.