EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Günlük Altın Yorumu, 17 Nisan 2013 Çarşamba




Altın kotasyonlarında geçtiğimiz hafta Cuma günü başta Güney Kıbrıs olmak üzere sorunlu ülkelerin nakit sağlamak için altın satabilecekleri yönündeki spekülasyonlara Çin tarafından da olumsuz sonuçlanan büyüme verisinin eklenmesiyle birlikte sert satış baskısının 1520 orta vadeli direncini de aşağı yönlü kırdığını görmüştük.


Geçtiğimiz gün 1300 psikolojik destek seviyesinin üstünde tutunma çabası içerisinde bulunan altın kotasyonlarında olumlu sonuçlanan ABD Konut verileri sonrası1400 direnç seviyesinin aşılamadığını gördük. Bu sabah itibariyle ile işlemlerin 1375,5 seviyesinden yatay bir seyirde devam ettiğini görüyoruz.

Yatırımcılarımızın, bu aşamada, olası yükselişlerde 1393,5/1397,5 seviyelerinden satış yapmalarını; 1400,5 seviyesinin üstünü stop seviyesi olarak; 1383-1380 seviyelerini ise hedef noktalar olabileceğini düşünmekteyiz. Bugün açıklanacak olan ABD MBA Mortage Başvuruları ve FED üyesi Bullard Konuşması yakından takip edilmelidir.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.