EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Petrol Yorumu




Petrol kotasyonlarında, geçtiğimiz haftaki Tarım Dışı İstihdam verisi sonrası Dolar’da görülen değerlenme ve akabinde emtialarda görülen geri çekilmelerin vy haftanın ilk iki günü içerisinde etkin olduğunu ve 96,20 seviyelerinden 94,20 seviyelerine varan zayıflamaların
gerçekleştiğini görmüştük. Dün gün içerisinde Yen’in Dolar karşısında değer kazanması ve Euro Bölgesi’nde geçtiğimiz haftaki Draghi konuşmasının etkinliğini devam ettirmesi ile bu seviyelerden alış ivmesinin arttığı petrol fiyatlarında 96,20-96,45 direnç bandında tekrar yorulmaların gerçekleştiğini gördük. Dün ABD’de açıklanan ham petrol stoklarında artış görülmesi ie satışların tekrar etkin olmaya başladığı Petrol kotasyonlarında bu sabah itibariyle işlemlerin 95,27 seviyesinden devam ettiğini görmekteyiz. Yatırımcılarımızın, bu aşamada, olası yükselişlerde 95,75-96,05 seviyelerinden satış yapmalarını; 96,35 seviyesinin üstünü stop seviyesi olarak; 95,05-95,20 seviyelerini ise hedef noktalar olabileceğini düşünmekteyiz.Bugün açıklanacak olan Avrupa Merkez Bankası aylık raporu ile ABD’de açıklanacak perakende satışlar ve işsizlik başvuruları verileri yakından takip edilmelidir.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.