EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Altın Yorumu / İntegral Menkul Değerler - (27.09.2012)



Altın fiyatlarında geçtiğimiz haftadan itibaren etkisini gösteren satış baskısının, Asya saatlerinde gelen toparlanma ile hafif etkisini yitirdiğini gördük.
Sabah saatlerinde ise Avrupa tarafında başta İtalya ve İspanya olmak üzere ard arada gelen olumsuz haberler Altın’a satış baskısı getirerek gün içerisinde 1736,6 seviyelerine kadar geri çekilmesine
neden oldu. Bu seviyelerden bir kısım toparlanmalar göstermesine rağmen altın kotasyonunda bu sabah itibariyle işlemler 1756,2$ seviyesinden gerçekleşmektedir. Yatırımcılarımızın bu aşamada, olası yükselişlerde 1765,5$ / 1766$ seviyelerinden satış yapmalarının, 1771$ seviyesinin üstünü stop seviyesi olarak, 1760/1759$ seviyelerini ise hedef noktalar olarak belirlemelerinin uygun olabileceğini düşünmekteyiz. Bugün açıklanacak olan ABD GSYH, İstihdam Talepleri ve Avrupa İşsizlik Değişimi ile Tüketici Güveni verileri takip edilmelidir.
Egemen Candır
Araştırma Departmanı / Analist
İntegral Menkul Değerler
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.