EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi Türkiye’de



2012 Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya tanıtımı yapılan yeni A-Serisi, 22 Ekim 2012’de Türkiye’de satışa sunulacak.
Mercedes, kompakt hatchback sınıfındaki A-Serisi’nin yeni neslini 2012 Cenevre Otomobil Fuarı’nda objektiflerin karşısına geçirdi.

Önceki nesillerden farklı olarak bu sefer çok agresif ve dinamik bir tasarımla karşımıza çıkan bu iddialı otomobil için ‘ATTACK’ sloganı kullanılıyor.

Motor gamı yeni B-Serisi ile büyük benzerlik gösteren otomobilin A 180, A 200 ve A 250 olarak adlandırılan benzinli versiyonlarında, güçleri 115 bg ile 211 bg arasında değişen 1.6 litrelik üniteler görev yapıyor. Yeni A-Serisi’nin dizel motor gamıysa 109 bg’lik A 180 CDI,  136 bg’lik A 200 CDI ve 170 bg gücünde A 220 CDI’dan oluşuyor.

Mercedes-Benz’in tüm önemli güvenlik teknolojileriyle donatılan A-Serisi’nde ayrıca yeni B-Serisi’nde de kullanılan çift kavramalı 7G-DCT şanzıman da sunuluyor. Hem bu seçenekte hem de 6-ileri manuel şanzımanda ayrıca ECO start/stop sisteminin de yer aldığı açıklanıyor.
Urban, Style ve AMG Sport donanım paketleri bulunan yeni A-Serisi’nin yerini alacağı modelle benzer bir fiyat etiketi taşıyacağı belirtilmekte. Otomobilin Sonbahar aylarında yollara çıkması planlanıyor.

Kaynak: http://www.patronturk.com/yeni-mercedes-benz-a-serisi-turkiyede#ixzz28DJLw8u9
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.