EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Dolar uzun vadeli rallisine hazırlanıyor



Trendlerin Dolar Endeksi’ne destek işaret etmesiyle doların uzun vadeli rallisini yeniden başlatması bekleniyor.

Bank of America Corp.‘un teknik analizine göre dolar, uzun vadeli rallisine yeniden başlayacak.
Trendler Dolar Endeksi ve euro karşısındaki doların hareketine destek sinyali veriyor.

ABD’nin en çok işlem yaptığı 6 ülkenin para birimi karşısında doların hareketini izleyen Dolar Endeksi’nin 80.91 puandan tüm yıllık kanal desteği sinyalini vermeye başladığına dikkat çeken Bank of America Merrill Lynch‘in döviz ve faiz teknik stratijeleri müdürü MacNeil Curry, euronun 1.2621 doların üzerine çıkmayı başaramadığını belirtti.

Curry, trenddeki bu seyrin doların daha büyük bir boğa piyasasına gireceğinin erken sinyalleri olduğunu söyleyerek, baz trend hareketinin yükselişten önce düşüşü de kapsadığını anlattı.

Dolar Endeksi bu yıl yüzde 1.4 yükselerek 24 Temmuz’da 84.05 puana kadar yükseldi. Euro, dolar karşısında 31 Ağustos’ta 1.2638 seviyesinden 2 Temmuz’dan bu yana en düşüğünü kaydetmesinin ardından Salı günü yüzde 0.2 değer kaybederek 1.2563′ten işlem gördü.
Etiketler: dolar - Dolar Endeksi

Kaynak: http://www.patronturk.com/dolar-yukselir-mi-duser-mi#ixzz25gD7TYn7
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.