EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

İMKB Yorumu / TEB Yatırım - (20.09.2012)



Hafta başından beri satış baskısı altında olan, özellikle banka hisselerine gelen realizasyon amaçlı satışların, S&P`nin Suriye`deki çatışmaların komşu ülkelerin kredi notları için riskleri artırma potansiyeli olduğu yönündeki açıklamalarının olumsuz etkilerini gördüğümüz İMKB`de, yarın ağırlıklı olarak dışarıya paralel hareketler yaşanmasını beklemekteyiz.

ABD`de yarın açıklanacak haftalık işsizlik başvuruları verileri ile Eylül ayı Philadelphia FED endeksi verileri de yakından takip edilecektir. Avrupa tarafında Eylül ayı imalat sektörü PMI verileri önemli olacaktır.
İçeride ise daha çok tahvil-bono piyasasında faizlerin seyrinin, Türkiye`nin kredi notuna ilişkin beklentilerin İMKB üzerinde etkili olacağı söylenebilir. Özellikle faizlerde süren gevşemenin, not artırımına yönelik beklentilerin İMKB üzerinde satışları sınırlamaya devam ettiğini görebiliriz. Geçen hafta Cuma günü 118 dolar sınırına kadar yükselen ham petrol fiyatlarında hafta başından beri gözlenen gevşemenin de İMKB üzerinde olumlu etkilerinin olması, piyasa üzerinde satışları sınırlaması beklenebilir.
Teknik açıdan bakıldığında İMKB`de yarınki ilk önemli destek noktası 67000 seviyesinde bulunmaktadır. Diğer önemli destek noktaları 66600, 66000 ve 65700 seviyelerindedir.
Endeksin ilk önemli direnç noktası ise 67500 seviyesindedir. Diğer önemli direnç noktaları 68000, 68500 ve 68900 seviyelerine denk gelmektedir.
TEB Yatırım Yatırımcı Günlüğü
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.