EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Altın Yorumu / İntegral Menkul Değerler - (30.10.2012)



Altın fiyatlarında; geçtiğimiz hafta ABD GYSİH verisinin olumlu sonucu ve FOMC toplantısından net bir karar çıkmaması sonrası Dolar’daki değer artışına da bağlı olarak kısa vadede düşen bir trendin etkili olduğunu görmekteyiz.

Geçtiğimiz gün olumlu sonuçlanan ABD’nin Eylül ayı tüketici harcamaları verisi sonrası 1717$ direnç seviyesinden satışların etki olduğunu gördüğümüz altın kotasyonlarında bu sabah itibari ile işlemlerin 1709,2 seviyesinde seyrettiğini görmekteyiz. Yatırımcılarımızın, bu aşamada, olası yükselişlerde 1716,5/1718 seviyelerinden satış pozisyonunu açmalarını; bu pozisyonlar için 1721,5 seviyesini stop loss seviyesi olarak belirlemelerinin ve aşağıda 1710 ile 1708 dolaylarını hedeflemelerinin uygun olabileceğini öngörmekteyiz. Bugün açıklanacak olan Almanya İşsizlik Oranı ve Euro Bölgesi Tüketici Güveni verilerinin yanı sıra Draghi ve Dudley konuşmaları takip edilmelidir.
Egemen Candır
Araştırma Departmanı / Analist
İntegral Menkul Değerler
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.