EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

İMKB Yorumu / Ziraat Yatırım - (30.10.2012)



Yurt içi piyasaların Kurban Bayramı ve 29 Ekim nedeniyle kapalı olduğu dönemde yurt dışı borsalar yatay bir seyir izledi.
Sandy kasırgası nedeniyle dün işleme kapalı olan ABD borsaları bugün de kapalı olurken Asya piyasalarında ve ABD vadelilerin de satıcılı seyrin devam ettiğini gözlemliyoruz. Yurt içinde
açıklanmaya devam eden üçüncü çeyrek bilançolar yakından takip edilecek olmakla birlikte, hisse bazlı hareketler ön planda olacaktır. Bugüne endeksin 70.750 pivot direnç seviyesini test ederek başlamasını bekliyoruz. Açılış sonrası 70.750 pivot direnç seviyesinin geçilememesi ve tepki satışlarının etkili olması durumunda endekste 70.400 ana destek seviyesi hedefli gerileme yaşanabilir. 70.400 ana destek seviyesi altında endekste ilk aşamada 70.250 ara destek sonrasında 70.050 ana destek seviyeleri hedeflenecektir. Ayrıca 70.750 pivot direnç seviyesinin geçilmesi durumunda endekste yükselişin 71.200 ana direnç seviyesi hedefli süreceğini düşünüyoruz. 71.200 ana direnç seviyesi üzerinde endekste 71.341 pik direnç seviyesi takip edilecektir.
Ziraat Yatırım Günlük Bülteni
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.