EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Varlık Barışı Yeniden Gündeme Geliyor



Başbakan Yardımcısı Babacan, Türklerin yurt dışında kayıt altında 130 milyar doları bulunduğunu, bu parayı Türkiye'ye çekmek için yeni bir düzenleme getirebileceklerini söyledi.
Varlık barışı dört yıl sonra yeniden gündeme geliyor.


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türklerin yurtdışında kayıt altında 130 milyar doları bulunduğunu, bu parayı Türkiye’ye çekmek için yeni bir düzenleme getirebileceklerini söyledi.

ABD'de gazetecilere açıklama yapan Babacan, “Türk özel sektörünün 2012'de yurtışında yaptığı yatırım 4.5 milyar dolarla rekor kırdı. Bir yandan bunun da olmasını istiyoruz ama ülkemize de daha fazla yatırım çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

Babacan, "Konuyu Maliye Bakanlığı'yla görüşüyoruz. Varlık barışı benzeri bir uygulamayı yeniden düşünebiliriz, 4 yıl önceki varlık barışında dünyada kriz vardı, Türkiye bugünkü kadar öne çıkmamıştı. Şimdi yapılacak bir barış daha etkili olabilir" diye konuştu.



http://www.haber365.com/Kategori/Ekonomi/
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.