EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

İMKB Yorumu / Şeker Yatırım - (24.10.2012)



Euro bölgesi borç krizinde özellikle İspanya’ya yönelik artan kaygılar ve ABD tarafında beklentilerin altında kalan bilançolar sonrası yurt dışı borsalarda yaşanan sert satışlar sınırlı da olsa İMKB’yi de etkiledi.

Yurt dışındaki sert satışlara rağmen, not artırım beklentisi nedeniyle satışların sınırlı kaldığı İMKB-100 Endeksi 71.000 seviyeleri üzerinde tutunamazken günü de 457 puan düşüşle 70.762 seviyesinden tamamladı. Dün yurt dışında yaşanan satışların ardından Çin’de bugün açıklanan imalat sanayi verisinin etkisiyle piyasalarda hafif toparlanma görülüyor. Uzun bayram tatili öncesinde bugün yarım gün işlem görecek olan İMKB’nin içeride saat 10:00’da MB’nın açıklayacağı enflasyon raporunu takip edeceğini ve daha çok hisse bazlı hareketler ile yatay bir seyir izleyeceğini düşünüyoruz.
Şeker Yatırım Günlük Bülten
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.