EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Hyundai ve Kia 900.000’den Fazla Araç Sahibine Tazminat Ödeyecek



Yakıt ekonomisi bu günler için sıcak gündem konusudur. Artan yakıt fiyatları bu konunun sıcaklığını günden güne arttırmaktadır. Km başına tüketilen değerin 7.1 litre olarak belirlenen ve reklamlarda bunun altını çizerek belirtmek bazı markaların başına bela oldu. Çevre Koruma Ajansı kendi test
sonuçlarına göre Hyundai ve Kia’nın bazı modellerinin belirtilen rakamdan daha fazla yakıt tükettiklerini belirledi. Sekiz ay önce başlatılan soruşturma araçların resmi rakamlarından daha fazla yakıt tükettiğini labaratuar sonuçları ile ispatladı. 2010 yılından bu yana 900.000 müşteri ile buluşan bu markalar hatanın telafi edileceğini bildirdi. Satılan araçların modelleri ise şu şekilde Hyundai: Elentra, Genesis, Azera, Accent ve Veloster. Kia: Sportage, Optima HEV, Rio ve Sorento.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.