EKONOMİ KANALLARINI CANLI İZLEYİN

Gram Altın Fiyatı
Gram altın son yıllarda internet bankacılığı etkisiyle yatırımcıların gözdesi oldu. Canlı takip etmek isteyenler için sayfamızda gram altın fiyatı ve grafikleri bulunuyor.Sayfamızı arada bir yenilerseniz yeni fiyatları görebilirsiniz.

Altın Fiyatları Hangi Seviyelere Kadar Yükselir ?



Piyasalarda hareketli günlerin yaşandığı bugünlerde riski minumum seviyeye indirmek isteyen yatırımcılar çareyi altında buldu.  Alımlarla altın yeniden yükselmeye başladı ..
Riskten kaçmak isteyen yatırımcıların gelişen ülke para birimleri ve borsalarından çıkmasının ardından altın yeniden yükselmeye başladı. Altın fiyatları Nisan başından bu yana sert düşüşün ardından yeniden kritik 1400 dolar sınırına yaklaştı.

Altının yükselmesinde ABD Merkez Bankası’nın tahvil satın alma programını sonlandıracağından endişe eden yatırımcıların riskten kaçması en büyük etken.
Bunun dışında ABD ekonomisinde işlerin iyiye gitmesi de paranın dünyanın en büyük ekonomisine yeniden yönelmesine neden oluyor.
ALTIN İÇİN EYLÜL KRİTİK BİR AY OLACAK
Analistler, Eylül ayının altın için yükseliş açısından kritik bir ay olduğuna işaret etti.
CNBC’ye konuşan finansal danışmanlık şirketi Compass Global Markets’ın CEO’su Andrew Su, “Eğer, Fed geri çekilmeye Eylül’de başlarsa, piyasalarda söylenti al, gerçek sat daha fazla gerçekleşir. Bütün piyasa Eylül’de geri çekilme başlayacağına inanıyor. Bu süreçte altın fiyatlarının güçlü bir şekilde yükseldiğini görececeğiz. Yükselişin birkaç ay boyunca devam etmesi bekleniyor” dedi. Su, altının ons fiyatının gelecek haftaya kadar 1400 dolar sınırını aşacağına inandığını da ifade etti.
Altının onsu Temmuz’dan bu yana yüzde 11,5 değerlendi ve yılın ilk yarısındaki değer kaybının büyük kısmını karşıladı.
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.